Mivel fogunk fűteni?

Image

Az EU 2020-ra 3 dolgot szeretne elérni. 20%-al csökkenteni a káros anyag kibocsájtást, 20%-al növelni a megújuló energiaforrások arányát és 20%-al visszaszorítani az energiafogyasztást.

Otthon melege pályázat

2016. július 1-jétől 5 milliárd forint keretösszeggel indul, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium családi házak energetikai korszerűsítésére és felújítására kiírt utófinanszírozott, vissza nem térítendő támogatást biztosító pályázata.

Allergia és a klíma

Aki szenved az allergiától, az természetesen minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy ez megszűnjön. Erre a célra kimondottan alkalmasak a klímaberendezések. Persze ne feledjük el, hogy a klímaberendezés nem légtisztító!

Mivel fűtsünk?

Az EU 2020-ra három dolgot szeretne elérni. 20%-al csökkenteni a káros anyag kibocsájtást (üvegházhatást keltő gázok), 20%-al növelni a megújuló energiaforrások arányát, %-al visszaszorítani az energiafogyasztást.

Várható KEHOP támogatások 2016 végéig

2016 végéig, a KEHOP (Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program) 7 évre szóló keretösszegéből - mintegy 1170 milliárd forint - 869 milliárd forintnyi keretet akarnak meghirdetni energiahatékonysági felújításokra

Intelligens ház – Smart otthonok

Image

Mit is jelent a címben szereplő Smart Otthon kifejezés? Olyan épületet, amely az épületben található különböző rendszerek működését egységbe rendezve felügyeli.