Aereco EHT

Aereco EHT, EFT higroszabályzású falátvezetés

A falnyílásra szerelhető EHT higroszabályozású légbevezető az előző, nyílászáróra szerelhető típusok ideális fali megfelelője. Ha a légbevezető valamiért nem szerelhető az ablakra, az EHT a jó választás. Akusztikus kiegészítőkkel a hangcsillapítása kimagasló. Az EHT légbevezetők is rendelhetők záróretesszel ellátott kivitelben, hogy védettek legyünk a túlzott hideg és a szélhatás ellen.

Higroszabályozás Hangcsillapítás Kör keresztmetszetű nyílás

Egyszerű karbantartás

Könnyen felszerelhető akár házilag is. A szükséges D100 mm-es faláttörés koronás fúróval kialakítható, a fokozott zajcsillapítású (52 dB) összeállításnak D125 mm-es faláttörés és átvezető cső szükséges.

Az EHT légbevezetők hangcsillapítása növelhető hangelnyelő betétekkel D100 mm-es csővel Dn,e,w=45 dB-ig (AEA 968), D125 mm-es csővel Dn,e,w=52 dB-ig (AEA 967). Ezekkel az értékekkel igen előkelő helyet foglal el a piacon.

A nem lezárható és növelt minimum hozamú légbevezetők szakszerű kiválasztásával és elhelyezésével a nyílt égésterű gázkészülékek égési és szellőző levegőjének utánpótlása biztosítható. Ezáltal ezek a berendezések biztonságosan üzemeltethetőek.