Wolf DV tetőventilátor

Wolf DV tetőventilátor

Legyen szó ipari csarnokokról, elárusító helyiségekről vagy muhelyekről, a jó klíma javítja a közérzetet, segíti a termelékenységet, és ennek eléréséhez legegyszerűbben megfelelő tetoventilátor szellőzési rendszerrel juthat.

Jobb levegő kevesebb energiával

Minél magasabb a berendezés hatásfoka, annál kisebbek az üzemeltetési költségek. A DV tetoventilátor koncepció a maximális hatásfokot biztosítja.

Mindenhol alkalmazzák, ahol a professzionalizmus számít.

A szupermarkettől a műhelycsarnokig a Wolf DV tetoventilátor koncepciója mindenütt tökéletes szellőzési megoldást jelent. A helyiség nagyságának és az alkalmazással szembeni követelményeknek megfeleloen a Wolf tetoventilátorok 780 m3/h levego-térfogatáramtól maximum 21000 m3/h-ig alkalmazhatók.

Az embert szolgáló technika. A haladás számunkra több, mint pusztán a technika kérdése. A legnagyobb művészet, hogy a technikát az emberek igényeihez igazítsuk. Ezért dolgoznak a tervezők és az építészek évek óta nemzetközi téren is sikeresen a termékeinkkel.

Bevált – modern. A tetőventilátorok a Wolf klasszikusai, amelyeket mérnökeink folyamatosan újítanak tapasztalataik alapján. Ezért a Wolf tetőventilátorok nagyon jól beváltak és mindig a legújabb technika szerint készülnek.

Egyszerű szerelés – gyors karbantartás. A Wolf tetoventilátorok átgondoltak, felépítésük áttekinthető és jól kezelhetőek. Perem és ellenperem teszi a szerelést egyszerűvé, Önnek és ügyfeleinek költségeket és értékes időt takarítva meg ezzel. Ez természetesen az egyéb tartozékokra is igaz.